Mina uppgifter

Om du är medlem kan du ändra adress,  tel. samt övriga uppgifter här.

Inloggning för befintliga användare

Ny användare?
*Obligatoriskt fält

Ny användare?
*Obligatoriskt fält

För medlemmar som ej har anmält medlemskap via denna hemsida, dvs. medlemmar före 180101 gäller följande:

Användarnamnet består av 6 tecken, enligt följande logik:

3 tecken för förnamnet samt 3 tecken för efternamnet, t.ex. Kalle Karlsson loggar in som KalKar. Tänk på stora bokstäver.

Det finns undantag:

åäö samt ÅÄÖ skall anges som aao och AAO, t.ex. Björn Åkermark blir BjoAke.

Det kan även inträffa att ett löpnummer behöver läggas till. Detta gäller för medlemmar där dubbletter uppstått, t.ex. Gunilla Hansson (GunHan) samt Gunnar Hansell (GunHan) kan inte ha samma användarnamn. Systemet har därför lagt till ett två siffrigt nummer, t.ex. för en av dem GunHan02. Mejla Webmaster för att få hjälp om du inte kommer in.

Du behöver även ett lösenord. Mejla Webmaster så får du ditt lösenord. Du rekommenderas att därefter ändra lösenordet. Om du därefter glömmer ditt lösenord är det självförklarande hur du skaffar ett nytt, under förutsättning att du har angivit en riktigt e-adress.